ساخت و گذاشتن پروتز مصنوعی گوش و لاله گوش در ایران و مراقبت از آن

۱۶ بهمن ۱۳۹۶
مقالات » ساخت و گذاشتن پروتز مصنوعی گوش و لاله گوش در ایران و مراقبت از آن
گذاشتن پروتز مصنوعی گوش

تاریخ: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶

محصولات با کیفیت بالا پروتز سیلیکونی گوش برای بیمارانی که تمایل به داشتن یک پروتز با ظاهر واقعی و طبیعی دارند، قابل تهیه هستند. پروتز مصنوعی گوش برای کودکان یکی از رایج‌ترین پروتزهای مورد استفاده است که در طرح‌های پروتز سفارشی ساخته می‌شود. عمل جراحی بازسازی گوش برگشت پذیر نیست، در حالی که بازسازی پروتز گوش برگشت پذیر است.

ساخت #پروتز _گوش برای آقای جوان با مشکل مادرزادی گوش.

اگر فرزندان، نوجوانان و یا بزرگسالان و عزیزان شما تمایلی به انجام عمل بازسازی و ترمیمی گوش از طریق روش‌های مدپور یا ریب گرافت را ندارند، اما هنوز می‌خواهند گوش‌های خود را بازسازی کنند، به یاد داشته باشید که همیشه امکان داشتن یک پروتز مناسب برای فیت شدن با گوش آن‌ها وجود دارد. پروتز مصنوعی گوش عالی عمل می‌کند و اکثر مردم حتی متوجه نخواهند شد که فرد گوش‌های مصنوعی دارد، مگر اینکه آن‌ها را در مقابل دیگران در آورید یا به دیگران بگویید که دارای گوش مصنوعی هستید. می‌توانید برای اطلاع از روش‌های گذاشتن پروتز گوش مصنوعی و این که چگونه باید از آن مراقبت کنید، با کارشناسان کلینیک سلامت پا امید با شماره‌های ۶۶۰۱۵۲۱۱ - ۶۶۰۱۵۲۱۷ - ۶۶۰۱۴۱۵۸ تماس حاصل فرمایید. همچنین می‌توانید به آیدی تلگرام omidhealthfootcenter@ مراجعه کنید.

مزایای بازسازی گوش با استفاده از پروتز مصنوعی


مزایای بازسازی گوش با استفاده از پروتز مصنوعی

گوش مصنوعی، یک روش با حداقل تهاجم است که مداخله جراحی کمتری را خواهد داشت. پروتز می‌تواند مطابق با گوش دیگر ایجاد شود و به نظر بسیار واقعی باشد. پروتز گوش نیز می‌تواند به بیمار اجازه استفاده از عینک و تجهیزات شنوایی دیگر را بدهد. مزایای دیگر پروتز مصنوعی گوش عبارتند از:

  •  تصویر دقیق آینه‌ای از گوش طبیعی
  •  ظاهر واقعی، که در نتیجه موجب توانبخشی اجتماعی فوری می‌شود.
  •  مراقبت آسان
  •  بدون نیاز به برداشتن پوست یا غضروف، مانند آن چه در طی عمل جراحی انجام می‌گردد.
  •  بدون ایجاد زخم در بدن
  •  پروتز با میکروتیا یا تغییرات دیگر، از جمله مواردی که حاصل بازسازی جراحی هستند، ترکیب می‌شود.
  •  بزرگسالان می‌توانند پیوند ثابت پروتز را با جمجمه به صورت دلخواه و در صورت تمایل با اوسئواینتگریشن داشته باشند.

پروتز سیلکون گوش از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به عمل جراحی بازسازی گوش جلوگیری می‌کند، از قبیل:

  •  عفونت
  •  اکستروژن احتمالی مواردی که کار گذاشته شده‌اند، غضروف ریب، مدپور
  •  تعداد بالای عمل جراحی
  •  درد و زخم
  •  ظاهر ناخوشایند – در اندازه، شکل و رنگ

انتخاب گزینه‌ای برای استفاده از پروتز گوش


پروتز گوش

اگر در جوانی مشکل زانوی خم شده را تجربه کرده‌اید، ممکن است درک کنید که چگونه این مسئله می‌تواند بر زندگی روزمره و فعالیت‌های روزانه تأثیر بگذارد. زانوی خم شده می‌تواند باعث محدودیت در حرکت، درد و ناراحتی شدید شود و باعث محدودیت‌هایی در فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، آهسته راه رفتن یا حتی نشستن در طولانی مدت شود. برای رفع این مشکل، درمان مناسب و به موقع از اهمیت بالایی برخوردار است. بهتر است با متخصصان مربوطه مشورت کنید تا برنامه درمانی مناسب و شخصی‌سازی شده برای شما تدوین شود. درمان زانوی خم شده ممکن است شامل تمرینات استراحتی، فیزیوتراپی، استفاده از کفی‌های طبی، یا در موارد شدیدتر، روش‌های جراحی باشد. با پیروی از راهنمایی‌های پزشک و تعهد به برنامه درمانی، می‌توانید بهبود قابل توجهی در وضعیت زانوی خم شده خود داشته باشید و به طور کلی کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید.

در چه سنی می‌توانید یک پروتز گوش داشته باشید؟


گوش مصنوعی

یک بیمار متولد شده با میکروتیا و آترزیا ممکن است یک متقاضی مناسب برای استفاده از پروتز گوش در سن دو سالگی باشد. برای بیمارانی که نیازمند پروتز گوش هستند، هیچ محدودیت سنی وجود ندارد.

پروتز گوش چگونه متصل می‌شود؟


گوش مصنوعی را می‌توان با کمک سه روش مختلف متصل کرد:

مواد چسبنده یا چسب

یک پروتز گوش می‌تواند روی ناحیه‌ای که گوش میکروتیک در آن قرار دارد به وسیله چسب مخصوص در جای خود قرار گیرد. این روش زمانی رایج است که بیمار تمایلی به انجام عمل جراحی ندارد و از گوش مصنوعی برای فیت شدن روی گوش باقی مانده استفاده می‌کند.

آهن ربا و اسنپ

 پروتز گوش نیز می‌تواند با آهنربا یا کلیپ‌ها بر روی پروتزی که روی ایمپلنت‌های قابل اتصال به استخوان نصب شده‌اند، قرار داده شود. این گزینه‌ها نیاز به میزان کمی عمل جراحی برای جایگذاری ایمپلنت‌های قابل اتصال به استخوان در جمجمه دارند.

تمیز کردن و نگهداری


برای حفظ و مراقبت از گوش مصنوعی، باید توجه کنید که هر دو نوع گوش مصنوعی مگنتی و چسبی نیازمند مراقبت و نگهداری مناسب هستند. بهتر است بیمار مسئولیت پذیر باشد و با پاک کردن منظم گوش مصنوعی، اقدام به طولانی کردن عمر پروتز نماید. در زمان نصب و فیت شدن گوش مصنوعی، راهنمایی‌های مربوطه را رعایت کنید. هر شب، گوش مصنوعی را در آورده و آن را تمیز کنید. اگر از چسب برای فیت کردن پروتز استفاده می‌کنید، هر شب چسب‌ها را در آورده و گوش را تمیز کنید تا پوست در معرض هوا قرار گیرد و تنفس کند. این مراقبت‌ها باعث افزایش عمر مفید پروتز و بهبود کیفیت و ظاهر گوش می‌شود. بسیار مهم است که هر نقطه‌ای از پوست که تحریک می‌کند را تمیز کنید. اگر پوست حساسیت نشان دهد، با متخصص آناپلاستولوژیست یا متخصص پوست خود مشورت کنید تا محصولات مناسب برای پاکسازی و مرطوب کننده پوست را پیدا کنید.

خوابیدن با گوش مصنوعی


می‌توان گاهی با پروتز گوش خوابید و فرد می‌تواند با گوش (های) مصنوعی شنا کند. فقط به یاد داشته باشید، این امر باعث شکسته شدن زودتر پروتز می‌شود.

استفاده از ایمپلنت‌های متصل به استخوان


ایمپلنت‌های تیتانیوم برای دهه‌های متمادی با تحمل بالا استفاده شده‌اند. ایمپلنت‌های تیتانیوم نیز در سیستم‌های امنیتی فرودگاه مشکلی ایجاد نمی‌کنند. در اروپا، ۹۸ درصد از همه بیماران نیازمند پروتز گوش از ایمپلنت برای قرار دادن پروتز استفاده می‌کنند. اگر بیمار هنوز در مورد عمل جراحی ترمیمی در آینده در حال تصمیم گیری است، بهتر است با هردو متخصص پروتز و متخصص جراح مجدداً در مورد عمل جراحی مشورت کند چون اگر از ایمپلنت‌های متصل شونده به استخوان برای کاشت پروتز استفاده شود ممکن است امکان انجام عمل جراحی بازسازی و ترمیمی گوش در آینده را به دلیل برداشت بیش از حد بافت از بین ببرید. استفاده از ایمپلنت‌های متصل شونده به استخوان در زمانی که گوش یا بقایای گوش جراحی می‌شوند، راحت است. در بیشتر موارد و فعالیت‌ها، نصب ایمپلنت‌های متصل شونده به استخوان یک روش بسیار عالی برای نگهداری پروتز گوش است.

معایب استفاده از پروتز مصنوعی گوش


ساخت پروتز گوش پارشیال برای مراجعی از خوزستان که در اثر حادثه بخشی از گوش خودشون رو از دست داده بودند

پروتز خارجی گوش به علت فرسودگی طبیعی باید سالیانه جایگزین شود. اگر گوش میکروتیک برای جایگذاری پروتز برداشته شود، امکان بازسازی اوریکولار ممکن است از بین برود. تولید مجدد پروتز یک نیاز مادام العمر است. پروتز ممکن است در همه زمان‌ها بسته به نوع فعالیت و روش نگهداری مورد استفاده قرار نگیرد. پروتز مصنوعی گوش ممکن است در طول زمان دچار مشکل شود و باید روزانه برای افزایش طول عمر، تمیز گردد و از آن به طور مناسبی نگهداری شود. والدین اغلب پروتز گوش کودکان را به عنوان یک راه حل برای اصلاح بدشکلی گوش کودک خود از قبیل میکروتیا، آترزی، سندرم گلدنهار و سندرم تریچر کالینز، می‌دانند.

هزینه


پروتز گوش

هزینه انجام پروتز گوش به عوامل مختلفی بستگی دارد. برخی از این عوامل عبارتند از: تعرفه پزشک جراح و جنس پروتزی که برای گوش استفاده می‌شود.

پروتز گوش مصنوعی

فهرست مطالب